Go To Global Site
Καλώς ήλθατε στην UCB Ελλάδας

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΧΕΜΥΘΕΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ

1. Γενικά. Καλώς ήλθατε στο http://www.ucbpharma.gr/("Δικτυακός τόπος")! Αυτός ο δικτυακός τόπος αποτελεί ιδιοκτησία της UCB Α.Ε., που εδρεύει στην Αγίου Δημητρίου 63, 17456 Άλιμος, Ελλάδα ("UCB"). Εισερχόμενοι και περιηγούμενοι την ιστοσελίδα αυτή, αποδέχεστε τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις. Η ιστοσελίδα αυτή λειτουργεί και διέπεται από την Ελληνική νομοθεσία. ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΕΣΤΕ Ή ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΑΠΟΧΩΡΗΣΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ. ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΡΟΝΤΩΝ ΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ.

2. Πληροφορίες που σχετίζονται με την υγεία / Φαρμακευτικά προϊόντα. Οι πληροφορίες και τα υλικά σε κάθε σελίδα της ιστοσελίδας (Πληροφορίες) έχουν συγκεντρωθεί προκειμένου να παρέχουν γενικές πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες της UCB και του Ομίλου Εταιρειών της. Ορισμένες πληροφορίες μπορεί να σχετίζονται με ιατρικές καταστάσεις, καταστάσεις υγείας ή ευεξίας, με την πρόληψη και θεραπεία τους. Οι πληροφορίες παρέχονται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΠΑΡΕΧΟΥΝ Ή ΝΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΗΣ UCB ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΤΗΣ. ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΥΤΕΣ , ΚΑΙ Η UCB ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΑΥΤΩΝ, ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΕΝΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ Ή ΕΥΕΞΙΑΣ Ή ΝΟΣΟΥ. ΕΑΝ ΥΠΟΦΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΑΘΗΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ Ή ΤΟΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟ. Η UCB ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΕΙ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ Ή ΕΙΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ. Πρέπει πάντα να λαμβάνετε πλήρη ιατρική συμβουλευτική υποστήριξη απευθείας από τον θεράποντα ιατρό σας. Η ιστοσελίδα αυτή περιέχει επίσης πληροφορίες σχετικά με φαρμακευτικά προϊόντα που έχουν εγκριθεί σε όλον τον κόσμο και συνήθως είναι διαθέσιμα με ιατρική συνταγή μόνο. Τα προϊόντα αυτά μπορεί να μην είναι διαθέσιμα σε όλες τις χώρες ή μπορεί να έχουν εγκριθεί ή να τους έχει χορηγηθεί άδεια από αρμόδια κανονιστική αρχή για πώληση ή χρήση με διαφορετικές ενδείξεις, δοσολογίες και περιορισμούς στις διαφορετικές χώρες. Επίσης, ανάλογα με τη χώρα, μπορεί να διαφέρουν και τα εμπορικά σήματα. Οι επαγγελματίες υγείας μπορεί να συγκεντρώσουν πλήρεις εξειδικευμένες πληροφορίες από τα έντυπα συνταγογράφησης του προϊόντος (ΠΧΠ / ΦΟΧ), πρέπει όμως πάντα να διασταυρώνουν με τις αρμόδιες υγειονομικές και κανονιστικές αρχές τις πληροφορίες που ισχύουν για τη χώρα τους.

3. Όροι χρήσης και εγγυήσεις. Οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτόν τον δικτυακό τόπο παρέχονται μόνο για γενική ενημέρωση. Εντούτοις η UCB θα καταβάλει κάθε εύλογη προσπάθεια για να συμπεριλάβει ακριβείς και ενημερωμένες πληροφορίες σε αυτόν τον δικτυακό τόπο. Η UCB δεν θα φέρει με κανέναν τρόπο ευθύνη για σφάλματα ή παραλείψεις όσον αφορά το περιεχόμενο αυτού του δικτυακού τόπου.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ «ΩΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ». ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ, ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΙΜΩΝΤΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΥΤΕ Η UCB ΟΥΤΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ ΘΑ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ Ή ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΑΥΤΟΥ ΤΟΠΟΥ Ή ΤΩΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥ. Η UCB ΚΑΙ Ο ΟΜΙΛΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘ’ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ, ΕΜΜΕΣΗ, ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ, ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗ, ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ Ή ΆΛΛΗ ΒΛΑΒΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ Ή ΩΣ ΑΠΟΡΡΟΙΑ, Ή ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ, Ή ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΑΥΤΩΝ, Ή ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΑΥΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ Η UCB ΟΠΟΤΕΔΗΠΟΤΕ.

Καμία από τις πληροφορίες που περιέχονται στον δικτυακό αυτόν τόπο δεν αποτελεί ή δεν θα κριθεί ότι αποτελεί πρόσκληση ή προσφορά για επένδυση ή κατ'  άλλον τρόπο δοσοληψία όσον αφορά μετοχές ή άλλα αξιόγραφα της UCB.

4. Πνευματική ιδιοκτησία /Χρήση πληροφοριών. Εκτός κι αν αναφέρεται διαφορετικά, όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας επί των πληροφοριών αυτών αποτελούν ιδιοκτησία του Ομίλου UCB. Όλα τα δικαιώματα για τις πληροφορίες είναι κατοχυρωμένα. Μπορείτε να πλοηγηθείτε ελεύθερα στο δικτυακό τόπο αλλά μπορείτε να έχετε πρόσβαση, να κατεβάσετε ή να χρησιμοποιήσετε πληροφορίες μόνο από το Δικτυακό αυτό Τόπο, όπως ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, κείμενα και φωτογραφίες, για την ιδιωτική σας χρήση, με την προϋπόθεση ότι θα τηρήσετε και θα αναπαράγετε κάθε αναφορά σε πνευματικά δικαιώματα και οποιασδήποτε άλλης μορφής πνευματική ιδιοκτησία περιέχεται στις πληροφορίες που έχουν «κατέβει» από τον δικτυακό αυτόν τόπο. Δεν μπορείτε να διανείμετε, να τροποποιήσετε, να διαβιβάσετε, να επαναχρησιμοποιήσετε, να αναρτήσετε εκ νέου ή να χρησιμοποιήσετε καθ' οιονδήποτε τρόπο τις πληροφορίες για άλλες χρήσεις χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση της UCB. Με την εξαίρεση της ανωτέρω περιορισμένης εγκρίσεως, δεν σας παρέχεται καμία άδεια ή δικαίωμα επί των πληροφοριών που περιέχονται στον δικτυακό αυτόν τόπο ή σε οποιοδήποτε άλλο δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας της UCB ή οποιουδήποτε άλλους μέλους του Ομίλου.

5. Εμπορικά σήματα / κατοχυρωμένα δικαιώματα. Θεωρείται ως δεδομένο ότι όλες οι ονομασίες προϊόντων που εμφανίζονται στον δικτυακό τόπο αυτόν, είτε εμφανίζονται με μεγάλα κεφαλαία γράμματα ή με το εμπορικό τους σύμβολο, αποτελούν εμπορικά σήματα που βρίσκονται στην ιδιοκτησία ή κατοχή της UCB, ή οποιασδήποτε άλλης εταιρείες του Ομίλου. Ο δικτυακός τόπος μπορεί, επίσης, να περιέχει ή να κάνει αναφορά σε διπλώματα ευρεσιτεχνίας, κατοχυρωμένες πληροφορίες, τεχνολογίες, προϊόντα, διαδικασίες ή άλλα κατοχυρωμένα δικαιώματα της UCB και/ή άλλων μερών. Καμία άδεια ή δικαίωμα σε οποιοδήποτε τέτοιο εμπορικό σήμα, δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, όνομα τομέα (domain names), τεχνολογία, προϊόν, διαδικασία και άλλες κατοχυρωμένες πληροφορίες ή δικαιώματα της UCB και/ή άλλων μερών δεν παραχωρείται με το παρόν, ούτε διαβιβάζεται σε εσάς.  Να μην χρησιμοποιείτε τα εμπορικά σήματα της UCB ή παραλλαγές τους που ενδεχομένως να προκαλούν σύγχυση, στο δικό σας δικτυακό τομέα. Αυτό συντελεί στην πρόληψη της σύγχυσης των χρηστών του διαδικτύου για το εάν πηγή του δικτυακού αυτού τόπου είστε εσείς ή η UCB.

6. Συνδέσεις με άλλους δικτυακούς τόπους. Ο δικτυακός αυτός τόπος περιέχει επίσης συνδέσεις με σελίδες τρίτων μερών ή άλλους δικτυακούς τόπους. Η UCB ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΥΛΙΚΟ Ή ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ Ή ΔΙΚΤΥΑΚΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ.

7. Συνδέσεις με τον δικτυακό τόπο της UCB. Καμία σύνδεση με αυτόν τον δικτυακό τόπο δεν μπορεί να περιληφθεί σε οποιονδήποτε άλλον δικτυακό τόπο χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση της UCB εκτός παρά μόνο εάν κατευθύνει τον επισκέπτη του διαδικτύου στην αρχική σελίδα του δικτυακού αυτού τόπου, με ξεχωριστό παράθυρο που εμφανίζεται στην οθόνη (pop-up window), με το πλήρες όνομα τομέα της UCB και κατάλληλη pop-up ειδοποίηση στον επισκέπτη ότι εισέρχεται σε δικτυακό τόπο τρίτου.

8. Διαθεσιμότητα δικτυακού τόπου. Η UCB δεν εγγυάται ότι η πρόσβαση στο δικτυακό αυτόν τόπο θα είναι διαθέσιμη συνεχώς ή ότι ο δικτυακός τόπος αυτός ή ο server που τον φιλοξενεί είναι ελεύθεροι ιών ή άλλων επιβλαβών στοιχείων. Εσείς και όχι η UCB αναλαμβάνετε εξ ολοκλήρου το κόστος όλης της απαραίτητης υποστήριξης, επισκευής ή διόρθωσης στον εξοπλισμό σας, το λογισμικό σας ή τις πληροφορίες σας είτε έχει προκληθεί από τέτοιο ιό ή επιβλαβές στοιχείο ή όχι.

9. Αναθεωρήσεις. Η UCB μπορεί οποτεδήποτε να αναθεωρήσει τους όρους και τις προϋποθέσεις αυτές προβαίνοντας σε σχετική ενημέρωση του δικτυακού αυτού τόπου. Δεσμεύεστε από οποιεσδήποτε αναθεωρήσεις και, επομένως, περιοδικά πρέπει να επισκέπτεστε την σελίδα αυτή για να επανεξετάζετε τους τρέχοντες όρους και προϋποθέσεις οι οποίοι σας δεσμεύουν.

Εταιρικοί Δεσμευτικοί Κανόνες Προστασίας Δεδομένων και Ιδιωτικού Απορρήτου

Για να συμπληρώσει την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων της, η UCB έχει θεσπίσει Δεσμευτικούς Εταιρικούς Κανόνες (Binding Corporate Rules), έναν μηχανισμό που προβλέπεται από τη νομοθεσία της ΕΕ και διέπει τις διεθνείς διαβιβάσεις δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σε όλες τις θυγατρικές της.

Παρακάτω θα βρείτε την περίληψη καθώς και την πλήρη έκδοση των Δεσμευτικών Εταιρικών Κανόνων Προστασίας Δεδομένων και Ιδιωτικού Απορρήτου της UCB