Go To Global Site
Καλώς ήλθατε στην UCB Ελλάδας

Δεοντολογία

Η συμμόρφωση στους νόμους και στους κώδικες δεοντολογίας αποτελεί για την UCB απαραίτητη προϋπόθεση για την υλοποίηση της ασθενοκεντρικής της φιλοσοφίας.

Κάθε δραστηριότητα στην UCB  είναι απόλυτα νόμιμη και επιπλέον σύμφωνη με τον κώδικα δεοντολογίας του ΣΦΕΕ (Σύνδεσμος Φαρμακευτικών Εταιρειών Ελλάδος). Παράλληλα, σε παγκόσμιο επίπεδο η UCB έχει συντάξει ένα δικό της κώδικα δεοντολογίας, που τηρείται σε συνδυασμό με τα παραπάνω, σύμφωνα με την αρχή της εφαρμογής του αυστηρότερου κανόνα.

Οι κανόνες αυτοί διέπουν τις σχέσεις μας με τους Επαγγελματίες Υγείας και τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση για τα προϊόντα μας, η οποία οφείλει να είναι αντικειμενική, ισορροπημένη  και σύμφωνη με τις εγκεκριμένες ενδείξεις.

Για την τήρηση των παραπάνω διενεργούνται τακτικοί εσωτερικοί έλεγχοι ενώ έχουμε θεσμοθετήσει μία γραμμή επικοινωνίας, όπου μπορούν οι εργαζόμενοι να καταγγείλουν ανώνυμα ό,τι παράτυπο αντιληφθούν.

Επίσης τα οικονομικά και φορολογικά στοιχεία της εταιρίας υπόκεινται σε εσωτερικό και εξωτερικό έλεγχο από ορκωτούς λογιστές και κρατικούς λειτουργούς, σύμφωνα με τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα.

Τέλος, δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη της φαρμακοεπαγρύπνισης, έτσι ώστε να προσφέρουμε στην ιατρική κοινότητα και στους ασθενείς όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με την δράση των προϊόντων μας.